sâmbătă, 31 octombrie 2009

Stop and relax please

Muncim, muncim, muncim cu drag si spor pentru ... a ne omora nervii si spatele.
Ce bine ar fi sa vaem un scaun ca cel din imagine nu?Pai era si vorba "om cu scaun la cap" dar oare aici nu devine "scaun cu om la cap"?
Nu ar mai munci nimeni poate doar somn de voie.:))Poate asta e motivul pentru care companiile in care lucram nu se omoara in a ne oferii conditii.Pai ni s-ar urca la cap.Doamne fereste...


Daca tot folosim, ce e drept din ce in ce mai putin, expresia "sunt in al 9 lea cer de ce sa nu experimentam cum e.Un refugiu intre nori, linistea din cer, vii si tu pe norisorul meu?


Coboram capul din nori pentru a locui in el.
Daca suntem prea cu picioarele pe pamant pentru visele de acolo sus nici o problema. Oare ce se ascunde in capul acesta? Un om! Si cum se mai relaxeaza...


Ca tot ziceam de nori apoi am coborat cu piciarele e pamant ,pai sa trecem la copaci. Acest pat este construit printre copaci pentru iubitorii naturii. Ei isi impreuneaza crengile si sustin un cuib...Nice dreams darling


Natura fara iarba nu e natura nu?Pai ne tavalim in iarba si itam de toate grijile.Hai noi si Alice, ce nmumai ea sa traiasca in tara minunilor?HA, iti aratam noi tie.


Dupa fuga asta continua, ba sus in nori, ba jos pe pamant, ba tavaleala prin iarba si copaci clar trebuie sa facem un dus relaxant.Si ca sa fie treaba bine facuta mergem apoi in piscina sa stam tolaniti la un somnic pe apa.Stop and relax please!
Va pupa Deea.

2 comentarii:

Povestea sotului prins cu pantalonii in...vine

Draga mea, nu fi nervoasă,
S-a-ntîmplat netam-nesam:Cu maşina înspre casă
Prin furtună conduceam.
Cînd deodat' din şanţ apare
Drept în fata ochilor
O... ceva, o ... arătare,Şi-am frînat să n-o omor.
Era palidă şi trasă,Udă, plină de noroi
Şi-am zis "hai, te iau acasă, Să mănînci ceva la noi.
"S-a spălat, i-am dat mîncare
Şi-o camaşă, dar nu-i bai
Era dintre cele care
Tu nu le mai foloseai.
I-am dat fusta de matasă
Şi-un pulover galben-pai.
Fiindca te făceau cam grasă,
Tu nu le mai foloseai.
Rupţi, pantofii din picioare
I-am schimbat – o bucurai!
–Cu acel model pe care
Tu nu îl mai foloseai.
Cînd să plece de la mine M-a-ntrebat pe-un ton şoptit:
Nu mai ai cumva creştine Şi-altceva nefolosit?"

Doar viata!

SUCCESUL IN VIATA inseamna a trai frumos, corect si din abundenta. Dar veacul nostru stie totul despre viata, in afara de felul cum trebuie sa o traiasca.

Nu este prea greu de aflat motivul. Noi am desfacut floarea vietii petala cu petala si i-am distrus frumusetea. Ne-am lasat trupul pe seama medicului, mintea pe seama psihiatrului si sufletul pe seama clerului, tratand toate acestea entitati separate.

Viata este un tot unitar. Nu poti sa influentezi o parte a ei, fara a le influenta pe toate trei. Viata trebuie traita din abundenta, altfel ea este pierduta! Implinirea emotionala si spirituala nu poate fi realizata de nimeni, decat prin reunificarea celor trei parti, care constituie VIATA, in adevaratul sens al cuvantului.


E simplu sa fii tu!

Interviul vietii mele