sâmbătă, 24 octombrie 2009

Te risti?

Dacă vrei să te faci remarcat e suficient să vii cu ceva ţipător în materie de îmbrăcăminte, glas, parfum sau pur şi simplu să-ţi expui anumite părţi ale trupului.HHHmmmm pai hai sa vedem cateva idei, concurenta e mare deci ne permitem sa fim inventivi nu?

Nu mai lasam gunoiul sa fie ceva banal, il personalizam, ii dam importanta si cum se face asta in 2009, ei dragii mei, trebuie sa fie DE FIRMA fată!!!!!!!!!Semnat Luis Vuitton...

It's a DOG ... Bitch!

Scoate echipamentul la vedere, fii nonconformist ca doar suntem in era in care nu mai exista inhibitii ci exploatarea inhibitiilor.Pentru efect garantat incearca si pe un caine adevarat?...Doar e de la adapost nu?:))))
Lucrezi la birou?Pai alege cel mai bun costum, ia pantofii astia si vei fi sigur omul zilei.Stai o secunda...iti imaginezi?Si daca tot am ajuns la capitolul incaltaminte continuam cu cei mai evlaviosi tenisi.Mai ales daca te duci la scoala sau la facultate bagi in picioare tenisii cu mesaj biblic si toti se vor intreba daca te-ai pocait.Pana si religia starneste interes, mai ales daca o tii sub papuc nu?Sau nu e vb de religie?:P


Banii...centrul universului nostru.O modalitate sigura de a atrage atentia e sa umbli cu teancul de dolari la vedere, exista doua variante, ori te asalteaza toti hotii din oras ori iti faci instantaneu minim 10 prieteni.....cati se vor prinde ca e un portofel?
Flimele sunt un factor foarte important in viata noastra, unii chiar traim in ele.Pai atunci iti propun sa iti misti fundul prin oras in masina lui Batman.
Joker, daca te-ai ascuns , ai face bine sa te indrepti spre taramuri mai sigure pentru tine. Batman este aici!
Am trecut de la bani, la super masini si ajungem la motoare, darrrr nu orice fel.Pui pe deget un inel cu ditamai motorul. Daca te intreaba cineva da, e in V...


Inchei cu my personal favorite indreptat special pentru iubitorii de cafea cum sunt si eu.Cu zahar sau fara, cu lapte sau cu frisca, cu spuma?Sincer nu conteaza atat timp cat bei cafeaua dintr-o cana in forma de vas de toaleta...

Aceastea fiind spuse ..... te risti sau nu?
Kisses from Deea

2 comentarii:

  1. vreau si eu o cana din aia pt cafea. poate asa nu mai beau :)

    RăspundețiȘtergere
  2. he he ...credca noi cei care functionam pe baza de cafea ... bem oricum :)))

    RăspundețiȘtergere

Povestea sotului prins cu pantalonii in...vine

Draga mea, nu fi nervoasă,
S-a-ntîmplat netam-nesam:Cu maşina înspre casă
Prin furtună conduceam.
Cînd deodat' din şanţ apare
Drept în fata ochilor
O... ceva, o ... arătare,Şi-am frînat să n-o omor.
Era palidă şi trasă,Udă, plină de noroi
Şi-am zis "hai, te iau acasă, Să mănînci ceva la noi.
"S-a spălat, i-am dat mîncare
Şi-o camaşă, dar nu-i bai
Era dintre cele care
Tu nu le mai foloseai.
I-am dat fusta de matasă
Şi-un pulover galben-pai.
Fiindca te făceau cam grasă,
Tu nu le mai foloseai.
Rupţi, pantofii din picioare
I-am schimbat – o bucurai!
–Cu acel model pe care
Tu nu îl mai foloseai.
Cînd să plece de la mine M-a-ntrebat pe-un ton şoptit:
Nu mai ai cumva creştine Şi-altceva nefolosit?"

Doar viata!

SUCCESUL IN VIATA inseamna a trai frumos, corect si din abundenta. Dar veacul nostru stie totul despre viata, in afara de felul cum trebuie sa o traiasca.

Nu este prea greu de aflat motivul. Noi am desfacut floarea vietii petala cu petala si i-am distrus frumusetea. Ne-am lasat trupul pe seama medicului, mintea pe seama psihiatrului si sufletul pe seama clerului, tratand toate acestea entitati separate.

Viata este un tot unitar. Nu poti sa influentezi o parte a ei, fara a le influenta pe toate trei. Viata trebuie traita din abundenta, altfel ea este pierduta! Implinirea emotionala si spirituala nu poate fi realizata de nimeni, decat prin reunificarea celor trei parti, care constituie VIATA, in adevaratul sens al cuvantului.


E simplu sa fii tu!

Interviul vietii mele