duminică, 8 noiembrie 2009

Daca ar fi azi ultima zi ...ce ai face?


Te-ai gandit la ce ai face daca ai sti ca peste cateva zile vine Apocalipsa? Esti pios si te caiesti inainte de Judecata de Apoi sau te bucuri ca ai prilejul sa iti faci de cap asa cum nu ai mai facut-o niciodata, fara sa te temi de repercusiuni?
Alcatuieste o lista cu lucrurile pe care ai vrea sa le faci inainte de moarte. Ai grija insa ca fiecare dintre acestea sa fie realiste si compatibile cu resursele tale. Degeaba scrii ca ai vrea sa escaladezi Everest-ul, daca nu ai nici timp, nici bani, nici antrenament pentru asta. Ideea este sa nu mori incercand ceva inedit.
Vecina supersexy care nu ai avut niciodata curajul sa o abordezi... e timpul. Avand in vedere ca vin zile grele, sansele sa accepte sunt mari si astfel vei avea ocazia sa faci sex salbatic cu ea si eventual cu o prietena sau doua de-ale ei.
Fa o farsa cuiva care te enerveaza. Scenarii vindicative, fara sa te temi ca vei da de belea. Cum ai putea sa ii "multumesti" profei care ti-a dat nota mica la Licenta? Dar sefului care te-a concediat? Ce lectie i-ai putea oferi celui care "s-a dat" la prietena ta? Dar celui care "a uitat" sa iti inapoieze o datorie?

Locul de munca, daca il urasti e timpul sa arati asta! Ignora toti colegii care iti spun "buna dimineata"; umbla cu tastatura in brate prin firma si intreaba pe oricine iti iese in cale: "Nu vrei sa facem schimb?"; vorbeste cu accent (frantuzesc, moldovenesc, englezesc etc.) in mijlocul unei conferinte importante; sterge-ti ochelarii de cravata sefului si spune-i ca nu poti merge la conferinta pentru ca te-ai descaltat...


Astept alte idei!!! Tu ce ai face?

3 comentarii:

  1. daca as sti ca mai am cateva zile pana cand as muri... ce as face?... grea intrebare... dar cred ca m-as duce la baiatul pe care il iubesc si i-as declara iubirea:)) din nou... si as face tot ce nu am curajul sa fac... nu stiu sa dau acum exemple... dar as face o gramada de prostii :))

    RăspundețiȘtergere
  2. poate ar fi bine pentru oameni sa gandeasca ca mai au putine zile pana la moarte.. pentru ca am fi mai deschisi si am face ce simtim... ne-ar motiva asta sa fim altfel. sa fim noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Di, tot respectul, asta e!Sa fim noi!

    RăspundețiȘtergere

Povestea sotului prins cu pantalonii in...vine

Draga mea, nu fi nervoasă,
S-a-ntîmplat netam-nesam:Cu maşina înspre casă
Prin furtună conduceam.
Cînd deodat' din şanţ apare
Drept în fata ochilor
O... ceva, o ... arătare,Şi-am frînat să n-o omor.
Era palidă şi trasă,Udă, plină de noroi
Şi-am zis "hai, te iau acasă, Să mănînci ceva la noi.
"S-a spălat, i-am dat mîncare
Şi-o camaşă, dar nu-i bai
Era dintre cele care
Tu nu le mai foloseai.
I-am dat fusta de matasă
Şi-un pulover galben-pai.
Fiindca te făceau cam grasă,
Tu nu le mai foloseai.
Rupţi, pantofii din picioare
I-am schimbat – o bucurai!
–Cu acel model pe care
Tu nu îl mai foloseai.
Cînd să plece de la mine M-a-ntrebat pe-un ton şoptit:
Nu mai ai cumva creştine Şi-altceva nefolosit?"

Doar viata!

SUCCESUL IN VIATA inseamna a trai frumos, corect si din abundenta. Dar veacul nostru stie totul despre viata, in afara de felul cum trebuie sa o traiasca.

Nu este prea greu de aflat motivul. Noi am desfacut floarea vietii petala cu petala si i-am distrus frumusetea. Ne-am lasat trupul pe seama medicului, mintea pe seama psihiatrului si sufletul pe seama clerului, tratand toate acestea entitati separate.

Viata este un tot unitar. Nu poti sa influentezi o parte a ei, fara a le influenta pe toate trei. Viata trebuie traita din abundenta, altfel ea este pierduta! Implinirea emotionala si spirituala nu poate fi realizata de nimeni, decat prin reunificarea celor trei parti, care constituie VIATA, in adevaratul sens al cuvantului.


E simplu sa fii tu!

Interviul vietii mele