vineri, 12 februarie 2010

Brichete Teribile

 In mod normal, stingatorul nu ar trebui sa provoace flacari ci sa le elimine. Ideea trasnita este cat se poate de originala si de functionala. Bricheta are chiar si un furtun prevazut cu un LED, pentru ghidari diverse in intuneric. Ideala pentru un cadou, insa din pacate e disponibila pe un site japonez.
 


Pare un DSLR veritabil cu potential mistuitor. Lumini la discretie, ba chiar si un sticker ce imita un display monocrom. Ce poti sa ceri mai mult?Un bat de chibrit voluminos care ascunde in el o bricheta, de la Thanko, un producator japonez care face numai gadgeturi iesite din comun.
Cine nu stie povestea degetului insultator, ar fi bine sa o citeasca! Apoi, bricheta asta va reprezenta un obiect ideal pentru vorbe inteligente, la un restaurant, cu prietenii. Sa ai de unde sa pornesti descutia.

Te faci ca formezi un numar numai de tine stiut si asa te trezesti cu flacara iesita din receptor. Pentru nostalgici e un cadou perfect.
E bine sa ai mereu o toaleta aproape de tine.

Breloc, forma apetisanta, lumini si o flacara normala, nu violet. Nu are nevoie de dezlegare de la vrajitoare. Putina atentie la copii insa, s-ar putea sa muste cu pofta din bricheta biscuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Povestea sotului prins cu pantalonii in...vine

Draga mea, nu fi nervoasă,
S-a-ntîmplat netam-nesam:Cu maşina înspre casă
Prin furtună conduceam.
Cînd deodat' din şanţ apare
Drept în fata ochilor
O... ceva, o ... arătare,Şi-am frînat să n-o omor.
Era palidă şi trasă,Udă, plină de noroi
Şi-am zis "hai, te iau acasă, Să mănînci ceva la noi.
"S-a spălat, i-am dat mîncare
Şi-o camaşă, dar nu-i bai
Era dintre cele care
Tu nu le mai foloseai.
I-am dat fusta de matasă
Şi-un pulover galben-pai.
Fiindca te făceau cam grasă,
Tu nu le mai foloseai.
Rupţi, pantofii din picioare
I-am schimbat – o bucurai!
–Cu acel model pe care
Tu nu îl mai foloseai.
Cînd să plece de la mine M-a-ntrebat pe-un ton şoptit:
Nu mai ai cumva creştine Şi-altceva nefolosit?"

Doar viata!

SUCCESUL IN VIATA inseamna a trai frumos, corect si din abundenta. Dar veacul nostru stie totul despre viata, in afara de felul cum trebuie sa o traiasca.

Nu este prea greu de aflat motivul. Noi am desfacut floarea vietii petala cu petala si i-am distrus frumusetea. Ne-am lasat trupul pe seama medicului, mintea pe seama psihiatrului si sufletul pe seama clerului, tratand toate acestea entitati separate.

Viata este un tot unitar. Nu poti sa influentezi o parte a ei, fara a le influenta pe toate trei. Viata trebuie traita din abundenta, altfel ea este pierduta! Implinirea emotionala si spirituala nu poate fi realizata de nimeni, decat prin reunificarea celor trei parti, care constituie VIATA, in adevaratul sens al cuvantului.


E simplu sa fii tu!

Interviul vietii mele