sâmbătă, 24 octombrie 2009


Un evreu nu isi mai platise impozitele de mult timp, gasind mereu metode de a pacali fiscul. Intr-o zi primeste o citatie sa se prezinte la sediul finantelor pentru a da explicatii privind impozitele.
Panicat se duce la un prieten care avusese aceleasi probleme sa ceara un sfat. Prietenul ii zice"Tot ce pot sa iti zic e sa te imbraci foarte rau, sa te duci cu hainele rupte, pantofii dezlipiti, murdar si nebarbierit; astfel celor de acolo o sa li se faca mila de tine si te lasa in pace".Nemultumit de sfat, evreul se duce si la avocat, care il sfatuieste:
"Important e sa lasi impresia de putere si siguranta.Inchiriaza o limuzina, un smoking, un ceas Rolex de aur si du-te. O sa li se faca frica de tine si te lasa in pace".
Tot nemultumit, evreul decide sa se duca la rabin si ii povesteste:
"Rabi, prietenul mi-a zis sa ma imbrac prost, avocatul sa ma imbrac luxos,nu stiu de cine sa ascult" Rabi se gandeste un moment si zice:
"Fiule, am sa iti spun o mica poveste care te va lamuri. A fost odata o fata tanara care trebuia sa se marite. Nestiind cum sa se imbrace in noaptea nuntii, ea s-a dus si i-a cerut sfatul mamei sale. Aceasta i-a zis:
- Fata mea, imbraca-te cu rochia veche a bunicii tale,cea neagra si lunga, si incheie-te pana la gat, pune-ti si un batic in cap astfel incat sa nu ti se vada decat chipul.
Nemultumita fata i-a cerut ajutorul celei mai bune prietene care i-a zis:
- Imbraca-te cu o lenjerie sexy, parfumeaza-te, cumpara-ti o rochie super scurta si totul va fi bine.
Fiule, cred ca povestea asta a mea iti va fi de mare folos"
Nedumerit, evreul intreaba:"Bine, rabi, dar nu inteleg ce legatura are ceea ce tocmai mi-ai spus cu problema mea. Nu poti fi mai clar?".
"Fiule, nu conteaza cum o sa te imbraci, oricum o sa te futa!"

6 comentarii:

  1. ... afirmatia anului 2009 ... dupa parerea mea :))

    RăspundețiȘtergere
  2. cam kitchoase metodele astea de a iesi in evidenta. dar macar isi ating scopul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu daca isi ating scopul, pentru mine au fost hilare ca asa se practica se pare mai nou...asta e, se spune ca trebuie sa ne adaptam , dar eu spun pas de data asta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. doar chestia cu gunoiul ma tenteaza dar ce ma fac pentru ca ai mei vecini nu deosebesc nici macar culorile dar sa mai stie ca punga mea de gunoi e de firma, cred ca o sa-mi comand unele cu un D&G mare pe ele sau mai bine Kenvelo ca stiu mai multi ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) bv Adrian, ideea este ca multi dintre romani nu stiu limba materna bine, dar poti fi sigur ca stiu ce e de firma :)) ca doar trebuie sa tinem pasul cu figurile

    RăspundețiȘtergere

Povestea sotului prins cu pantalonii in...vine

Draga mea, nu fi nervoasă,
S-a-ntîmplat netam-nesam:Cu maşina înspre casă
Prin furtună conduceam.
Cînd deodat' din şanţ apare
Drept în fata ochilor
O... ceva, o ... arătare,Şi-am frînat să n-o omor.
Era palidă şi trasă,Udă, plină de noroi
Şi-am zis "hai, te iau acasă, Să mănînci ceva la noi.
"S-a spălat, i-am dat mîncare
Şi-o camaşă, dar nu-i bai
Era dintre cele care
Tu nu le mai foloseai.
I-am dat fusta de matasă
Şi-un pulover galben-pai.
Fiindca te făceau cam grasă,
Tu nu le mai foloseai.
Rupţi, pantofii din picioare
I-am schimbat – o bucurai!
–Cu acel model pe care
Tu nu îl mai foloseai.
Cînd să plece de la mine M-a-ntrebat pe-un ton şoptit:
Nu mai ai cumva creştine Şi-altceva nefolosit?"

Doar viata!

SUCCESUL IN VIATA inseamna a trai frumos, corect si din abundenta. Dar veacul nostru stie totul despre viata, in afara de felul cum trebuie sa o traiasca.

Nu este prea greu de aflat motivul. Noi am desfacut floarea vietii petala cu petala si i-am distrus frumusetea. Ne-am lasat trupul pe seama medicului, mintea pe seama psihiatrului si sufletul pe seama clerului, tratand toate acestea entitati separate.

Viata este un tot unitar. Nu poti sa influentezi o parte a ei, fara a le influenta pe toate trei. Viata trebuie traita din abundenta, altfel ea este pierduta! Implinirea emotionala si spirituala nu poate fi realizata de nimeni, decat prin reunificarea celor trei parti, care constituie VIATA, in adevaratul sens al cuvantului.


E simplu sa fii tu!

Interviul vietii mele