duminică, 5 februarie 2012

Sa dam cartile pe fata!Cititi cu atentie ...

Vă dezvăluim azi o taină ţinută cu mari eforturi departe de urechile şi ochii "prostimii" ... (a românaşilor) .
Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii !
Ăsta da avertisment medical ! Ce înseamnă exces nu ne explică însă nimeni !!!


La prima citire, exces înseamnă prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia !!! Între copilul de 20 de kilograme şi adultul de 80 sau 120 de kilograme... e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunţi exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6g de sare pe zi. Între omul de la munte... care bea apă puternic magnetizată şi aproape pură şi cel de la şes sau de la oraş care primesc apa cea mai infectă, cel de la munte va "dizolva" si elimina mult mai repede chimicalele! Nu uitaţi că nu suntem la fel, că nu avem aceeaşi grupa sanguină, că diferă şi RH-ul - purtătorul de oxigen din sange! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) alţii, cei mai mulţi, au Fierul (RH pozitiv)!
Nu uitaţi ceea ce mulţi vor să ascundă: orice reacţie a apei cu sarea produce... căldură !!! Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de... 11.000 de ori viteza transferului informaţional către creier !!! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge...prosteşte!!! Intuiţia îmi spune că ăsta este scopul lor real: să devenim legume! La muncă şi înapoi acasă, la televizor unde ni se repetă zilnic prostiile astea: excesul de sare zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătaţii!
Dar excesul de alcool, tutun şi medicamente ? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect ??? De ce nu se fac campanii contra etnobotanicelor ?? Nu este vorba de boală şi moarte, mai ales în rândul tinerilor ? Ba da ! Dar este vorba şi de bani, de mulţi bani, atât de mulţi încât viaţa copiilor şi a tinerilor...nu mai contează!!! Este vorba de profituri imense, accize şi taxe ! Şi în fond este bine să ai multe "legume" în sistem ! Pentru ca legumele îşi plătesc taxele la zi! Amintiţi-vă ! Ce face medicul prima dată când ajungi în spital ? Îţi schimbă regimul alimentar: fără sare!!!! Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corp. Amorţeşte creierul pentru că altfel, acesta ar reacţiona imediat la chimicalele administrate! Ar declanşa alergii!


Dar zaharul ? Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de "clasicul" zahăr alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine naturală! Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adică a evoluţiei, vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atenţia, concentraţia, vin din zaharurile naturale! Şi evoluţia dv. Genetică ! Grăsimile ?! Să vedem ce spun studiile ! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia... depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creşterea riscului de infarct miocardic şi mai ales o slabă funcţionare a sistemului imunitar.
În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta până când cei de la OMS au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200! Imediat, au apărut 36 de milioane de "bolnavi" şi 4,3 de miliarde de dolari pe an, câştig, dintr-un foc!


Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia !... Tot cu slană, pită, ceapa şi pălincă trăieşte! Nu face exces şi trăieşte mult şi bine... Cum aţi vrea sa-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea până pe la 60-70 de ani... cu cojocul miţos de 40 de kilograme pe umeri şi bota în mână ?

Tu ce crezi....

Un comentariu:

  1. Extraordinar! Romanii nostrii sunt un pic ca prosti, se lasa repede inluentati, tranzitia de la dictatura la libertate, capitalism s-a facut brusc si platim ..Sa vina in spania sa vaad cum mananca untura colorata cu boia pe paine, jambon lor, eu ii zic pastrama de porc :) si tot felul de mezeluri cu grasime de porc! Iar eu iarna asta din slana si carnat de casa afumat nu am iesit! Kg in plus? Hmm, poate dar din cauza dulciurilor "apetisante" cu ft multi aditivi, recunosc.Colesterol? 185, am ramas inmamurita stiind cata slana am mancat!Sio palincuta trmisa da mama soacra am mai cinstit :D

    RăspundețiȘtergere

Povestea sotului prins cu pantalonii in...vine

Draga mea, nu fi nervoasă,
S-a-ntîmplat netam-nesam:Cu maşina înspre casă
Prin furtună conduceam.
Cînd deodat' din şanţ apare
Drept în fata ochilor
O... ceva, o ... arătare,Şi-am frînat să n-o omor.
Era palidă şi trasă,Udă, plină de noroi
Şi-am zis "hai, te iau acasă, Să mănînci ceva la noi.
"S-a spălat, i-am dat mîncare
Şi-o camaşă, dar nu-i bai
Era dintre cele care
Tu nu le mai foloseai.
I-am dat fusta de matasă
Şi-un pulover galben-pai.
Fiindca te făceau cam grasă,
Tu nu le mai foloseai.
Rupţi, pantofii din picioare
I-am schimbat – o bucurai!
–Cu acel model pe care
Tu nu îl mai foloseai.
Cînd să plece de la mine M-a-ntrebat pe-un ton şoptit:
Nu mai ai cumva creştine Şi-altceva nefolosit?"

Doar viata!

SUCCESUL IN VIATA inseamna a trai frumos, corect si din abundenta. Dar veacul nostru stie totul despre viata, in afara de felul cum trebuie sa o traiasca.

Nu este prea greu de aflat motivul. Noi am desfacut floarea vietii petala cu petala si i-am distrus frumusetea. Ne-am lasat trupul pe seama medicului, mintea pe seama psihiatrului si sufletul pe seama clerului, tratand toate acestea entitati separate.

Viata este un tot unitar. Nu poti sa influentezi o parte a ei, fara a le influenta pe toate trei. Viata trebuie traita din abundenta, altfel ea este pierduta! Implinirea emotionala si spirituala nu poate fi realizata de nimeni, decat prin reunificarea celor trei parti, care constituie VIATA, in adevaratul sens al cuvantului.


E simplu sa fii tu!

Interviul vietii mele