joi, 12 august 2010

Magia naturii

Muntele Bromo este situat in Indonezia, in regiunea Tengger. Are in componenta cativa vulcani care erup in mod constant, fara sa puna insa in pericol vietile celor care locuiesc in apropiere. Din contra, Bromo ofera privelisti splendide in timpul zilei sau la apus, atragand mii de turisti curiosi. De cele mai multe ori, conurile vulcanilor sunt inconjurate de o ceata deasa, iar peisajul pare desprins de pe o alta planeta...

  Raja Ampat este o insula fermecatoare amplasata in portiunea de nord-vest a insulei Noua Guinee. Este un adevarat paradis desprins parca din Avatar, cu mici insulite pretutindeni, plaje curate si o apa de cristal. Frumusetea se continua si sub apa.
Lacul Saiful Muluk se gaseste in Pakistan si, fara gres, este unul dintre cele mai frumoase lacuri din lume. Muluk este inconjurat de munti si se afla la o altitudine de 3,224 metri. Lacul este legat si de numeroase legende cu zane care coboara sub clar de luna si sporesc frumusetea locului.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Povestea sotului prins cu pantalonii in...vine

Draga mea, nu fi nervoasă,
S-a-ntîmplat netam-nesam:Cu maşina înspre casă
Prin furtună conduceam.
Cînd deodat' din şanţ apare
Drept în fata ochilor
O... ceva, o ... arătare,Şi-am frînat să n-o omor.
Era palidă şi trasă,Udă, plină de noroi
Şi-am zis "hai, te iau acasă, Să mănînci ceva la noi.
"S-a spălat, i-am dat mîncare
Şi-o camaşă, dar nu-i bai
Era dintre cele care
Tu nu le mai foloseai.
I-am dat fusta de matasă
Şi-un pulover galben-pai.
Fiindca te făceau cam grasă,
Tu nu le mai foloseai.
Rupţi, pantofii din picioare
I-am schimbat – o bucurai!
–Cu acel model pe care
Tu nu îl mai foloseai.
Cînd să plece de la mine M-a-ntrebat pe-un ton şoptit:
Nu mai ai cumva creştine Şi-altceva nefolosit?"

Doar viata!

SUCCESUL IN VIATA inseamna a trai frumos, corect si din abundenta. Dar veacul nostru stie totul despre viata, in afara de felul cum trebuie sa o traiasca.

Nu este prea greu de aflat motivul. Noi am desfacut floarea vietii petala cu petala si i-am distrus frumusetea. Ne-am lasat trupul pe seama medicului, mintea pe seama psihiatrului si sufletul pe seama clerului, tratand toate acestea entitati separate.

Viata este un tot unitar. Nu poti sa influentezi o parte a ei, fara a le influenta pe toate trei. Viata trebuie traita din abundenta, altfel ea este pierduta! Implinirea emotionala si spirituala nu poate fi realizata de nimeni, decat prin reunificarea celor trei parti, care constituie VIATA, in adevaratul sens al cuvantului.


E simplu sa fii tu!

Interviul vietii mele