luni, 5 octombrie 2009

Unde e toaleta? Ce wai?Vezi in fundul gradinii!

Ceausescu nu era doar cel mai iubit fiu al poporului, dar, printre altele, si cel mai mare vanator. In anii ‘80 erau multe povesti despre cum i se gonea vanatul in fata pustii, fie ca era vorba de mistreti sau de ursi. Si cum, odata cu el, trageau din tufisuri si multi alti vanatori ca sa fie siguri ca tovarasul are nestirbita imaginea lui despre vanatorul care doboara prada din prima.

Indiferent insa ca vana langa Bucuresti sau in munti, tovarasului trebuia sa-i fie asigurat tot confortul.
Umbla vorba ca, la un moment dat, Ceausescu vana in Apuseni. Desigur, prin apropiere era o cabana de vanatoare, dar nu chiar in locul din care pornea vanatoarea, ci mai departe. Prin urmare, un activist zelos a decis sa-i construiasca tovarasului un WC privat, pentru ca, in caz de necesitate, sa-l aiba la indemana si sa nu fie nevoie sa bata drumul pana la cabana.

Si s-a inaltat pe munte un WC - zice-se cam ca la tara, din scanduri si inconjurat cu scanduri, dar, pentru confortul tovarasului, cu toaleta din portelan, cu capac de plastic si cu un rezervor improvizat pentru apa, dispus sub tavan, ca sa aiba panta.

Toate bune, numai ca pe munte nu era apa. Asa ca au pus ei niste copii sa aduca apa de la cabana cu galetile si au umplut rezervorul.

Odata treaba indeplinita, ar fi pus de paza un soldat de la Securitate sa supravegheze obiectivul. Nu de alta, dar sa nu-i puna cineva vreo bomba sub fund tovarasului...

Si toate au fost bune si frumoase pana sa inceapa vanatoarea. Emotionat poate de intalnirea cu cel mai iubit fiu al poporului, soldatului i-a venit sa mearga la veceu. Desigur, stia ca e exclus sa foloseasca veceul tovarasului, asa ca si-a parasit postul in cautarea unor tufisuri mai inalte.

In vremea asta a ajuns in zona un cioban. Vazand veceul, s-a minunat el cat s-a minunat dupa care a intrat inauntru si, de curiozitate, a tras apa.
Cand s-a intors soldatul si a constatat tragedia, a avut o dilema. Cum isi risca postul mai putin: daca lasa obiectul nepazit si dadea o fuga la cabana sa aduca alta caldare sau daca ramanea sa pazeasca de eventuale bombe un veceu fara apa.

Va pupa Deea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Povestea sotului prins cu pantalonii in...vine

Draga mea, nu fi nervoasă,
S-a-ntîmplat netam-nesam:Cu maşina înspre casă
Prin furtună conduceam.
Cînd deodat' din şanţ apare
Drept în fata ochilor
O... ceva, o ... arătare,Şi-am frînat să n-o omor.
Era palidă şi trasă,Udă, plină de noroi
Şi-am zis "hai, te iau acasă, Să mănînci ceva la noi.
"S-a spălat, i-am dat mîncare
Şi-o camaşă, dar nu-i bai
Era dintre cele care
Tu nu le mai foloseai.
I-am dat fusta de matasă
Şi-un pulover galben-pai.
Fiindca te făceau cam grasă,
Tu nu le mai foloseai.
Rupţi, pantofii din picioare
I-am schimbat – o bucurai!
–Cu acel model pe care
Tu nu îl mai foloseai.
Cînd să plece de la mine M-a-ntrebat pe-un ton şoptit:
Nu mai ai cumva creştine Şi-altceva nefolosit?"

Doar viata!

SUCCESUL IN VIATA inseamna a trai frumos, corect si din abundenta. Dar veacul nostru stie totul despre viata, in afara de felul cum trebuie sa o traiasca.

Nu este prea greu de aflat motivul. Noi am desfacut floarea vietii petala cu petala si i-am distrus frumusetea. Ne-am lasat trupul pe seama medicului, mintea pe seama psihiatrului si sufletul pe seama clerului, tratand toate acestea entitati separate.

Viata este un tot unitar. Nu poti sa influentezi o parte a ei, fara a le influenta pe toate trei. Viata trebuie traita din abundenta, altfel ea este pierduta! Implinirea emotionala si spirituala nu poate fi realizata de nimeni, decat prin reunificarea celor trei parti, care constituie VIATA, in adevaratul sens al cuvantului.


E simplu sa fii tu!

Interviul vietii mele