joi, 1 octombrie 2009

Incepe viata de noapte in Iasi

Radio BZI da startul la o toamna plina de petreceri, evenimente, invitati spaciali si multa multa distractie.Noi iti aducem petrecerea acasa!Nu poti veni in club, nu ai cum sa fii alaturi de prietenii tai?Nici o problema, trebuie doar sa asculti radio bzi si vei fi in mijlocul fiecarei petreceri fie ca e joi, vineri sau sambata urechile tale se vor delecta cu sunetul celor mai tari petreceri din Iasi.In plus noi te si premiem pentru faptul ca petreci alaturi de noi, filmeaza daca petreci in stil radio bzi cu muzica de pe radioul nostru si trimite materialul pe radiobzi@yahoo.com, intri automat in concurs.Marele premiu un sistem audio performant.

Nu esti in Romania!Daca ne duci dorul si vrei sa petreci romaneste fa o petrecere alaturi de noi, trimite si tu filmuletul si poti intra in concurs.
Fie ca esti la munte, la mare,in camin fara bani, la bunici sau acasa poti transforma serile de joi, vineri si sambata in adevarate party-uri.

Saptamana aceasta ne intalnim in 3 locatii:

JOI 1 octombrie transmisie live din DUBLIN Pub incepand cu ora 22.Multe concursuri, muzica buna, buna dispozitie animata de moderatorii radio bzi.

Vineri 2 Octombrie transmisie live din Memories Caffe, special guest Emil Lassaria.

Daca vrei sa vii acolo alaturi de noi (Bulevardul Sf. Lazar, vis a vis de SRI), ora 22:00, Warmup cu Iura & Vadeem(deepheadzkollektiv), Pret intrare 10 Ron.Fetele au intrare libera !Informatii & rezervari la : 0232/ 218.531

Sambata 3 octombrie transmisie live din Two Cafe , te invitam sa petreci impreuna cu DJ Tony Ray un producator iesean de muzica dance in plina ascensiune ale carei piese Geisha, Cry For You, Do You Remember sunt deja hituri.

Ne auzim live de la evenimente pe Radio BZI !Stati aproape!

Nu uitati de concurs !


Radio Buna Ziua Iasi iti intretine buna dispozitie pe www.radiobzi.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Povestea sotului prins cu pantalonii in...vine

Draga mea, nu fi nervoasă,
S-a-ntîmplat netam-nesam:Cu maşina înspre casă
Prin furtună conduceam.
Cînd deodat' din şanţ apare
Drept în fata ochilor
O... ceva, o ... arătare,Şi-am frînat să n-o omor.
Era palidă şi trasă,Udă, plină de noroi
Şi-am zis "hai, te iau acasă, Să mănînci ceva la noi.
"S-a spălat, i-am dat mîncare
Şi-o camaşă, dar nu-i bai
Era dintre cele care
Tu nu le mai foloseai.
I-am dat fusta de matasă
Şi-un pulover galben-pai.
Fiindca te făceau cam grasă,
Tu nu le mai foloseai.
Rupţi, pantofii din picioare
I-am schimbat – o bucurai!
–Cu acel model pe care
Tu nu îl mai foloseai.
Cînd să plece de la mine M-a-ntrebat pe-un ton şoptit:
Nu mai ai cumva creştine Şi-altceva nefolosit?"

Doar viata!

SUCCESUL IN VIATA inseamna a trai frumos, corect si din abundenta. Dar veacul nostru stie totul despre viata, in afara de felul cum trebuie sa o traiasca.

Nu este prea greu de aflat motivul. Noi am desfacut floarea vietii petala cu petala si i-am distrus frumusetea. Ne-am lasat trupul pe seama medicului, mintea pe seama psihiatrului si sufletul pe seama clerului, tratand toate acestea entitati separate.

Viata este un tot unitar. Nu poti sa influentezi o parte a ei, fara a le influenta pe toate trei. Viata trebuie traita din abundenta, altfel ea este pierduta! Implinirea emotionala si spirituala nu poate fi realizata de nimeni, decat prin reunificarea celor trei parti, care constituie VIATA, in adevaratul sens al cuvantului.


E simplu sa fii tu!

Interviul vietii mele